Diğer Kamu Kurumları

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi olarak İstanbul genelinde yürüttüğümüz çalışmalarda yalnızca hastaneler ve okulların güçlendirme ve yeniden yapım çalışmalarına imza atmıyor, tüm kamu kurumlarını kapsayan projeler gerçekleştiriyoruz.

İSMEP Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar arasında bugüne kadar 28 öğrenci yurdunun güçlendirme çalışmalarını tamamladık. Özellikle İstanbul dışından gelen öğrencilerimizin ilimizde daha modern koşullarda eğitim almasını ve konaklamasını sağlayan yurtlarımızın güçlendirme çalışmalarında yalnızca bu binaları depreme dayanıklı hale getirmiyor, ayrıca odaların tasarımından konferans ve spor salonlarına, yemekhanelere ve bahçe düzenlemesine kadar pek çok yeniliğe imza atıyoruz.

Güçlendirme çalışmalarımız kapsamında yurt binaları dışında çocuk yuvalarının ve kadın konukevlerimizin de depreme karşı hazır hale gelmesini sağlıyoruz. Bununla birlikte güçlendirme ve onarım çalışmalarımız kapsamında güvenlik güçlerimizin çalışamalarını yürüttüğü yapıları da projelendiriyor ve afet durumlarında kritik rol oynayan bu birimlerimizin çalışmalarını sorunsuzca gerçekleştirmelerinin yolunu açıyoruz.